Facebook 

Omzet verhogend

MobileOrder gaat uw omzet verhogen omdat u uw verkoopgebied kan vergroten. U bereikt niet alleen de mensen op uw terras maar met onze oplossing bereikt u ook het strand, het plein of andere openbare gebieden.

DETAILS

Lage kosten

U betaalt bij ons geen vaste kosten. Als u geld verdient, verdienen wij ook. Het enige wat wij van u vragen is een klein percentage van uw omzet. Worden er geen bestellingen geplaatst via MobileOrder dan betaalt u ook niets.

DETAILS

Klantvriendelijk

Met MobileOrder biedt u niet alleen een snelle bestelmogelijkheid maar kunt u ook extra diensten aanbieden. Een voorbeeld van zo'n extra services is het bestellen van een taxi of het ophalen van de auto ingeval van Valid Parking.

DETAILS

Marketing

Het standaard pakket omvat de QR codes, een digitaalmenu in uw huisstijl en uw eigen management interface. Met MobileOrder heeft u een verkoop- en marketingtool met ongekende mogelijkheden om uw omzet enorm te verhogen.

DETAILS

Uw klant wil bestellen maar ziet geen ober of de ober heeft het te druk?

Uw klant heeft haast en wil direct afrekenen maar ziet geen ober?

MobileOrder001

Uit onderzoek is gebleken dat de Horeca zeker 10 tot 15% omzet mist door bovengenoemde situaties. Verkeerde of vergeten bestellingen leveren veel ergernissen op voor u en uw klant. Met MobileOrder zijn bovengenoemde situaties verleden tijd.

Intuïtief

Door middel van een unieke QR code die u koppelt aan bijvoorbeeld een tafel, kan uw klant direct bestellen via zijn smartphone of tablet. Uw klant kan direct bestellen en afrekenen zonder een App te installeren! Tevens ziet uw klant in één opslag de status van zijn bestelling (bv geaccepteerd / staat klaar). Er zullen geen misverstanden meer zijn.

Het bestelscherm, het beheercentrum en de monitorfunctionaliteit van MobileOrder is heel intuïtief. Daardoor is het gebruiksgemak groot en behoeven basishandelingen geen enkele instructie. Als ondernemer heeft u zicht op hoe snel klanten worden geholpen en welke producten het meest succesvol zijn.